Wie we zijn

Wij zijn ervaren professionals die na een carrière in onderzoek aan bureau-en klantzijde als zelfstandig onderzoekers werkzaam zijn. Onze missie is het ondersteunen en ontzorgen van organisaties en instellingen bij het opzetten en verrichten van onderzoek.
We zijn beiden docent onderzoek en statistiek aan de Hotelschool Den Haag.

eric.sondervan2
Eric Sondervan

Mijn inbreng is een groot aantal jaren praktijkervaring in de top van de marktonderzoekswereld. Mijn expertise is breed, maar klantonderzoek, medewerkersonderzoek en imago-onderzoek zijn gebieden waar ik me het meest in thuis voel. Ik heb veel klanttevredenheidsprogramma’s voor gerenommeerde bedrijven ontworpen en geïmplementeerd. Elke keer ervaar ik het weer als een interessante uitdaging om met onderzoek op een zo goed mogelijke manier de klantvraag te beantwoorden. Dat gaat nooit vervelen.

t: 06 51400025
e: eric@marktonderzoekscoach.nl

LI small
Titia Sietsma

Al tijdens mijn studie arbeid en organisatiesociologie hield ik mij volop bezig met onderzoek. Daarna heb ik uiteenlopend onderzoek verricht: van gedrag tot belevingsonderzoek, medewerker en klantonderzoek, aan bureau-en klantzijde en aan de universiteit, voor de publieke, not-for-profit en private sector.

t: 06 51451910
e: titia@marktonderzoekscoach.nl